Isa

Isa
Hona
Född hösten 2012

Status

Söker permanent hem.

Information

Liten och nyfiken tjej. Var mycket rädd när hon kom till oss, men är idag en mer trygg och harmonisk katt. Blir gärna klappad, går även att lyfta försiktigt. Man får inte vara för framfusig mot Isa, man får ta det försiktigt och känna in vad hon känner. Är en mycket snäll katt. Älskar att vara ute i rastgården och hålla koll på vad som händer. Söker ett hem där det finns kattkompisar. Föddes hemlös i Lanna utanför Örebro. Har hållit till vid ett hus tillsammans med sin familj och andra hemlösa katter, de har fått mat av ett par som bor där.

Drabbades av tandlossning och veterinär behövde dra ut nästan alla hennes tänder, har bara fyra tänder kvar. Men Isa har trots det inga svårigheter med att äta och är lika glad som vanligt.

Annonser