Doris

Doris
Hona
Född 2013-08-24

Status

Söker permanent hem.

Information

En mycket snäll, kärleksfull och pratsam dam. Doris trivdes inte efter flytten till lägenhet och hennes familj kontaktade veterinär för avlivning, kom istället vidare till oss. Doris är en renrasig bengal, stamtavla finns. Har en liten krok på svansen, blev klämd i en dörr när hon var liten.

Ett hem med utevistelse är ett måste, älskar att vara ute. Doris har tidigare bott med andra katter, men skulle nog allra helst föredra ett hem utan andra katter, då hon ofta blir på sin vakt och har svårare att slappna av i deras närhet. Kommer de för nära fräser hon och går därifrån, har aldrig bråkat med någon. Ej van med barn eller hund.

Har en snuttefilt som hon brukar tutta på, vilket ger henne trygghet. En tunn liten tjej, finsmakare. Ätit extra kaloririk mat för att gå upp lite i vikt.

Doris bodde under en tid i ett hem på prov men på grund av allergi i hemmet är söker Doris nu ett hem på nytt.

 

%d bloggare gillar detta: