Thea & Tibia

Thea & Tibia
Honor
Födda 2016

Status

Bor i ett hem på prov.

Information

Thea är svart och vit. Kelig och väldigt snäll, lite mer försiktig än sin syster.

Tibia är orädd och framåt, väldigt gosig.

Systrar. Vana innekatt. Skulle avlivas – kom till oss via veterinär. Hade dumpats av sin husse hos annan familjemedlem. De kunde ej stanna där då de ej gick ihop med övriga katter i hemmet och kissade utanför lådan (stress). Hos oss har de trivs bra med andra katter och skött lådan felfritt. Väldigt charmiga och mjuka tjejer.

Systrarna har varit hos veterinär och fått tänderna rengjorda, hade en del tandsten. Thea hade även inflammation i tandköttet och öronen. Har fått behandling och mår nu bra.

Tibia har en liten ”knöl” på tandköttet, som i nuläget ej behöver göras någonting åt. Det kan vara så att hon får besvär av denna längre fram och behöver operera bort den, eller inga besvär alls och kan ha den kvar.

 

 

%d bloggare gillar detta: