Gimli

Gimli
Hane
Född 2012

Status

Söker permanent hem.

Information

Gimli levde hemlös i Gusselby, utanför Örebro. Han hade stor rädsla för människor, men med hungrig mage sökte han sig till ett hus som gav honom mat. Gimli var okastrerad och kom i slagsmål med den andra katten som bodde där. Inkom Rädda Djuren 170115.

Gimli adopterades efter knappt tre månader, tillsammans med en annan katt från Rädda Djuren. Tyvärr kom inte Gimli överens med familjens gamle katt, och Gimli fick därför komma åter till oss.

Efter en tid adopterades Gimli åter igen, även då tillsammans med en kattkompis från oss. De trivdes jättebra i sitt nya hem, en barnfamilj på landet. Gimli kunde gå ut och in som han ville, och fick gos i mängder. Efter drygt 1,5 år kunde familjen inte längre bo kvar i sitt hus, och istället flytta till lägenhet. Gimli som älskade att vara ute på äventyr hade inte trivts i lägenhet och flyttade åter igen hem till oss.

Gimli söker ett hem där han kan slå sig till ro för alltid. Ett hem på landet där han har möjlighet till utevistelse. Van med barn. Älskar gos, men man får ta det varsamt med Gimli då han är en känslig herre. Blir osäker på hastiga rörelser. Väldigt snäll kisse.

%d bloggare gillar detta: