Herbert

Herbert
Hane

Född 2018

Status

Söker permanent hem.

Information

Herbert har varit stallkatt under hela sitt 2-åriga liv. Herbert hade varit i slagsmål med annan katt i stallet under våren 2020, vilket lett till svårläkta sår som inte läkt trots upprepade antibiotikakurer. Herbert togs till veterinär efter sommaren där det upptäcktes att fistelgång hade bildats vid låret och operation behövde göras omgående. Herberts ägare ville inte lägga de tusenlappar som operationen kostade och ville istället avliva honom. Veterinären lyckades styra av avlivningen, och Herbert kom till oss. Herbert opererades samma dag.

Herbert är en genomsnäll katt, kelen och mjuk. Trots mycket sårvård och krage har han hela tiden varit så tålmodig och förestående. Snäll mot andra katter. Skulle nog älska ett liv på landet, med möjlighet till att vara både ute och inne. Han är idag frisk och kry, och är redo att komma till ett för alltid-hem.

%d bloggare gillar detta: