Keana

Keana
Hona
Född runt 2016-2018

Status

Söker permanent hem.

Information

Hemlös honkatt upphittad vintern 2021 i Närkes Kil utanför Örebro. Var mycket mager och tovig när hon hittades. Blodprover är tagna hos veterinär för att säkerställa att organen inte tagit skada av svälten, lyckligtvis såg allt bra ut. Var omärkt och okastrerad, viket nu är gjort. Fina tänder, endast lite tandsten som nu är borttagen.

Ser ut att ha Maine Coon/Norsk skogskatt i sig. Är gosig och van med människor, men vill inte att man kommer för fort fram, då ryggar hon tillbaka. Väldigt trevlig och pratglad tjej.

Kräver en del pälsvård, vilket hennes framtida familj behöver vara beredda på.

Adopterades av en familj våren 2021 men har nu kommit åter till oss då hon ej kunde bo kvar av yttre omständigheter. I det hemmet hade hon möjlighet att gå ut och in som hon ville, på somrarna var hon ute hela dagarna. Hon bodde ihop med en annan katt, vilket fungerade bra. Dock skulle hon nog även trivas lika bra som ensamkatt.

Annons
%d bloggare gillar detta: