Samarbete

Rädda Djuren har inlett ett samarbete med Moosed Wanted Of Sweden!

Moosed Wanted Of Sweden är en webbshop som grundades 2019 av eldsjälarna Lotta och Anna, med visionen att hjälpa utsatta djur. I webbshopen finner du produkter för både människor och djur. Produkter för att underlätta vardagen i hem och trädgård, roliga prylar och fina presenter att ge bort att ge bort till någon du tycker om.

50 % av vinsten går till organisationer och privatpersoner som hjälper djur i nöd, och Moosed Wanted Of Swedens första samarbete har inletts med Rädda Djuren. De stöttar oss med ekonomiska medel för att hjälpa till med löpande veterinärkostnader och den dagliga skötseln av djuren ❤️

Genom att handla av Moosed Wanted Of Sweden får du fina produkter, snabb leverans och är med och räddar liv!

Se Moosed Wanted Of Swedens arbete, produkter och nyheter på https://moosed-wanted.com/, Facebook och Instagram.

moosed wanted of swedenmoosed wanted of sweden logo

Annons
%d bloggare gillar detta: