Benjamin

Benjamin
Hane
Född 2012-2013

Status

Söker permanent hem.

Information

Cremefärgad hane, gått hemlös i Gyttorp. Bråkade med andra katter i området och togs omhand av en kvinna, där Benjamin bott i 1,5 år. Var i början skygg och rädd för människor, men har utvecklats mycket under denna tid. Går bra att klappa och hantera försiktigt, vill inte att man är för påträngande.

Hos kvinnan var han främst innekatt, men gick ut ibland på sommaren. Benjamin var stöddig mot annan katt i hemmet och vistelsen hos henne var bara tillfällig, fick flytta till oss för att finna en permanent familj.

Hos Rädda Djuren har Benjamin varit väldigt snäll mot andra katter. Han har aldrig startat något bråk, går hellre undan om någon är stöddig. Är mild, lyhörd och försiktig. Gillar att vara ute i rastgården och ha koll på läget. Nyfiken på allt som händer. Klok och vänlig. Söker ett lugnt och tryggt hem, utan stoj och stök.

Hälsokoll gjord hos veterinär, allt såg bra ut. Hade en hel del tandsten som nu är borttagen.

 

Annons
%d bloggare gillar detta: