Benjamin

Benjamin
Hane

Okänd ålder

Status

Söker permanent hem.

Information

Cremefärgad hane, gått hemlös i Gyttorp. Bråkade med andra katter i området och togs omhand av en kvinna, där Benjamin bott i 1,5 år. Var i början skygg och rädd för människor, men har utvecklats mycket under denna tid. Går bra att klappa och hantera försiktigt, vill inte att man är för påträngande.

Hos kvinnan var han främst innekatt, men gick ut ibland på sommaren. Benjamin var stöddig mot annan katt i hemmet och vistelsen hos henne var bara tillfällig, fick flytta till oss för att finna en permanent familj.

Hos Rädda Djuren har Benjamin varit väldigt snäll mot andra katter, är extra förtjust i Mojje och Klas-Göran som han ofta sover tillsammans med. Gillar att vara ute i rastgården och ha koll på läget.

Kommer träffa veterinär inom kort för hälsokoll och åldersbedömning.

Annonser
%d bloggare gillar detta: