Alex

Alex
Hane
Född runt 2015

Status

Bor i ett hem på prov.

Information

Setts hemlös i Gusselby, utanför Lindesberg, under drygt två års tid. Då han var okastrerad har han bråkat med katter i området. Han skulle då skjutas, men fick komma till oss istället och leva vidare. Blyg och försiktig mot människor, behöver tid och tålamod.

Född runt 2015 enligt veterinärs bedömning. Var mycket uttorkad och full av fästingar vid ankomst till oss, fick dropp hos veterinär. Tandsten borttagen, i övrigt har han fina tänder.

Har utvecklats mycket under sin tid hos oss. Kommer ofta jamande och med svansen i vädret när man kommer. Mycket nyfiken och upplevs harmonisk. Vill inte ha klappar och kel ännu, men sitter gärna nära intill, även om okända människor är på besök. Tycker mycket om andra katter.

Annons
%d bloggare gillar detta: